Dag 28 – Sommarens besvikelse

Unga poeters sällskapDet var ju tänkt att jag skulle skriva om en bok som jag blev besviken på i sommar, men faktum är att de böcker jag plöjt igenom har varit ena riktiga höjdare.

Måste jag ändå välja en så får det bli Mårten Melins Unga poeters sällskap. Hade liksom tänkt mig något annat. Och jag veeeeet. Alla gillar den. Karin skrev om den i våras. Tyckte mycket om den. Och det var inte det att jag inte tyckte om den. Jag hade bara andra förväntningar på den än vad jag fick tillbaka när jag läste. Det är svårt det där med förväntningar. Är de för höga blir det bara pannkaka. Och det blev väl lite så när jag tog tag i den här. Sorry, Mårten.

Vad hittar vi på? Läs mer om Sommar med Bokfreak.

En kommentar

  1. Pingback: Sommar med Bokfreak | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s