Dag 25 – Sommarens omläsning

tordyvelnNågra av mina starkaste bokupplevelser som barn var när jag läste Maria Gripes böcker. Jag minns speciellt en sommar då jag plöjde igenom stora delar av hennes utgivning i en solstol på mina föräldrars altan. Förra sommaren läste jag om Agnes Cecilia – en sällsam historia. Denna sommarens omläsning har blivit Tordyveln flyger i skymningen. Fortfarande magiskt bra!

Vad håller vi på med? Läs mer om Sommar med Bokfreak.

En kommentar

  1. Ping: Sommar med Bokfreak | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s