Dag 24 – Sommarens sträckläsning


Jag har plöjt igenom en hel del böcker i ett sträck under sommaren (när barnet mitt tagit 2-3 timmar sovstunder efter lunchen). Men den som jag började på imorse och som jag vet kommer ha läst ut ikväll (det får anses som sträckläsning för min del) är Jag, En av David Levithan. Jag har tokgillat Levithans andra böcker, men hade av någon anledning inte särskilt stora inför hans nya. Men det är verkligen en fantastiskt bok. Karin skrev om boken tidigare i våras och hon tycker som jag. Nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer – måste läsa ut den! (Ångrar bara att jag inte läste den på engelska!)

Vad håller vi på med? Läs mer om Sommar med Bokfreak.

One comment

  1. Pingback: Sommar med Bokfreak | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s