Dag 22 – Tävling

hallbergjag gar dit du gar

Ok, detta får ni inte missa! Bokfreaks fjärde och sista sommartävling.Vi lottar ut ett bokpaket med två böcker som på olika sätt tar upp liknande ämnen; identitetssökande, rotlöshet och att hitta tillbaka till sig själv.

Hemma kanske inte är en plats handlar om Sara som precis har slutat gymnasiet när hon råkar ut för en allvarlig olycka. Under hennes vistelse på sjukhus börjar hon minnas och fundera över sin barndom i Argentina, vad var det som hände där egentligen? Varför var de tvungna att lämna detta land för Sverige? Sara bestämmer sig för att resa tillbaka till Argentina för att finna svar på sina frågor.

 Jag går dit du går är den bästa boken jag läst hittills i sommar. Boken handlar om Caitlin som får vara med om något av det hemskaste man kan tänka sig, hon förlorar sin allra bästa vän. Ensam, förvirrad och deprimerad får vi möta Catlin i hennes kamp att hitta tillbaka till livet.

Är du sugen på att vinna detta bokpaket? Maila kontakt@bokfreak.se senast på fredag så har du chansen. Tacka Rabén och Sjögren för det! Glöm inte att lämna din adress samt skriva Tävling i ämnesraden. Vinnaren avslöjas nästa tisdag.

Vad hittar vi på? Läs om Sommar med Bokfreak.

En kommentar

  1. Ping: Sommar med Bokfreak | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s