Dag 21 – Denna bok är jag egentligen inte så sugen på men borde ta tag i

gregorJag har egentligen helt sluta läsa böcker jag inte är så sugen på. Det finns helt enkelt så många böcker som jag väldigt gärna vill läsa så det känns dumt att lägga tid på böcker som jag egentligen inte vill läsa.

En bok som jag dock är lite nyfiken på men inte har tagit tag i ännu är Gregor från ovanjord. Jag älskade Hungerspelen men har fått för mig att denna inte är lika bra och således är jag inte helt sugen på att läsa den, men jag borde…

Dessutom! Tredje vinnaren i våra sommartävlingar heter Gisela Jonsson. Stort Grattis! Farlig Förmåga kommer på posten. Vi tycker det är jätteroligt att ni är många som vill vara med i våra utlottningar! Håll utkik. Det kommer ännu en!

One comment

  1. Pingback: Sommar med Bokfreak | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s