Dag 18 – Denna bokpod lyssnar jag på i sommar

allt vi säger

Jag har det senaste halvåret gått från att inte förstå hur jag ska ha tid att lyssna på poddar till att bli en storkonsument av dem. Jag lyssnar på en hel del olika poddar och jag lyssnar vid många olika tillfällen. När jag går långa promenader med bebisen i vagnen (och hon sover), när jag tränar och när jag renoverar vårt hus.

Jag lyssnar dock bara på en bokpod som handlar om ungdomslitteratur och det är Allt vi säger är sant av och med Lisa Bjärbo och Per Bengtsson. Den är mycket bra! Smart, intressant och alltid engagerande.

Har ni tips på fler bra bokpoddar så tar jag tacksamt emot dem!

En kommentar

  1. Ping: Sommar med Bokfreak | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s