Dag 17 – När ingen ser läser jag

Äventyrsveckan (kartonnage)

Sanningen är att jag inte har någon skämsbok. (Fast Het läste jag ju i och för sig på min kammare.) En bok som i alla fall är mycket värd att läsa är Sofia Nordins Äventyrsveckan. Om Amanda och Philip. En klassresa i sexan. Mobbning, maktspel. Överlevnad. Gripande och spännande! Vi kan väl säga så här. Jag skulle hellre bli sedd med det nya omslaget (till höger) än med det gamla (till vänster).

Vad hittar vi på? Läs mer om Sommar med Bokfreak.

En kommentar

  1. Ping: Sommar med Bokfreak | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s