Dag 14 – Att kyla ner sig med

OndvinterEldbärareFörbundsbryterskan

I fantasyserien Berättelsen om blodet kämpar tvillingarna Sunia och Wulf mot den hotande Kylan, ondvintern som tränger in i människors hjärta och sinnen. Jag garanterar en nercoolande effekt. Anders Björkelid skriver så att man ryser. Det slog mig just att jag inte läst den tredje delen, Förbundsbryterskan?! Kan behövas i den här sommarvärmen!

Dessutom! Andra vinnaren i Bokfreaks sommarutlottning av böcker heter Mari Gadell. Grattis! Du får böckerna Barnkolonin och Vid din sida i din brevlåda om några dagar. Vi tycker det är jätteroligt att ni är många som vill vara med i våra utlottningar! Håll utkik. Det kommer fler!

Vad hittar vi på? Läs mer om Sommar med Bokfreak.

One comment

  1. Pingback: Sommar med Bokfreak | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s