Dag 12 – Sommarens hyllvärmare

bildHos mig är det fantasyböckerna som blir sommarens hyllvärmare. Eller egentligen är de hyllvärmare året runt. Speciellt svårt har jag för fantasy med vättar och troll och sånt. Det skulle jag aldrig få för mig att läsa på sommaren. Nej, nu vill jag helst ha lätt underhållning eller riktigt bra böcker. Även de där tunga klassikerna som har stått ett tag blir nog kvar denna sommar också.

Vad hittar vi på? Läs mer om Sommar med Bokfreak.

  1. Gia

    Haha här blir aldrig fantasyböckerna aldrig hyllvärmare, jag älskar att få rymma in i riktiga fantasivärldar.

  2. Ping: Sommar med Bokfreak | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s