Dag 8 – Tävling!

BarnkoloninVid din sida

Ny vecka. Ny tävling! Denna gången står två böcker på spel. Är du modig? Inte särskilt mörkrädd? Då tror jag dessa är något för dig, en rysare och en nervig en.

Barnkolonin handlar om Joel, 14 år. Han flyttar med sina föräldrar till ett vandrarhem som en gång var en koloni för fattiga barn. Hans föräldrars dröm är att driva ett eget pensionat! Men märkliga saker börjar att ske. Joel vet inte vad han ska tro, spökar det? Eller håller han på att bli galen?

Vid din sida är andra delen av fyra i thrillerserien En mördares anteckningar. (Jag tror inte det ska vara några problem att hoppa direkt in i serien.) Anne Cassidy är en av mina absolut bästa författare när det kommer till spännande böcker med nerv.

För fem år sedan försvann Rose och Joshuas föräldrar spårlöst. Polisutredningen har inte lett någonstans och fallet har nu lagts ner. Rose och Joshua har vaggats in i tron att deras föräldrar är döda, man innerst inne känner de på sig att de fortfarande är vid liv. Joshua är fast besluten att gå vidare med sin teori och försöker tyda de kryptiska anteckningsböckerna som de hittat. Kanske kan de leda honom till föräldrarna – eller mördaren…

Under tiden får Rose det ena märkliga, desperata meddelandet efter det andra från sin gamla klasskompis på internatskolan. Rachel behöver Roses hjälp och ber henne ringa tillbaka. Men Rose kan inte glömma hur taskig Rachel var mot henne när de var yngre, och svarar därför aldrig på breven. Så plötsligt får hon veta att Rachel har hittats drunknad i skolans sjö. Är Rachels död ytterligare en ledtråd i jakten på sanningen bakom föräldrarnas försvinnande?

Är du sugen på att vinna böckerna? Maila kontakt@bokfreak.se senast på fredag så har du chans att vinna ett paket med dessa nagelbitare. Tacka Rabén och Sjögren för det! Glöm inte att lämna din adress samt skriva Tävling i ämnesraden. Vinnaren avslöjas på söndag.

Vad hittar vi på? Läs om Sommar med Bokfreak.

  1. Ping: Sommar med Bokfreak | Bokfreak
  2. Ping: Dag 14 – Att kyla ner sig med | Bokfreak
  3. Ping: Emmas julklappstips 13-16 år | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s