Dag 5 – Till stranden tar jag med mig…

FrancescaAlltså stranden. Jag älskar dagar vid havet! Att sola, sträckläsa en braig bok och ta ett dopp eller två (när det blir för varmt). Men sedan jag fick två busar är just de dagarna räknade. I alla fall den del som handlar om att läsa. Inte för att det är något vidare väder heller. Om det vore det? Om jag fick sticka iväg själv? Då skulle jag ta med mig baddräkt, glasspengar och Melina Marchettas Francesca. Jag har bara läst några sidor, men både de och alla lovord gör mig sugen på att läsa färdigt.

Vad hittar vi på? Läs om Sommar med Bokfreak.

En kommentar

  1. Ping: Sommar med Bokfreak | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s