Dag 4 – Denna typ av böcker läser jag helst på sommaren

20130703-133641.jpgEftersom jag jobbar på skolbibliotek är böckerna som jag köper in alldeles för många för att jag ska hinna med att läsa alla under terminerna. Och så lånar jag ut såna däringa böcker som jag tror att jag kommer gilla tokmycket till elever som jag vet har ungefär samma smak som jag. När böckerna (om jag har tur) kommer tillbaka lånar jag de snabbt på mig och så tar jag med böckerna hem över sommaren.

Så här ser en hög (av alla läshögar hemma) ut. Matchad, Wonder, En, Kungen kommer! Dagboksanteckningar från ett källarhål, Bronsdolken och såklart Höstens böcker. Och det här är väl typiskt för mina sommarböcker – en salig blandning för olika åldrar, engelska och svenska, spänning och kärlek, nytt och gammalt. Jag gillar att läsa en salig blandning, för då vet jag att jag inte tröttnar. Variation är det bästa för min läslust, speciellt på sommaren.

One comment

  1. Pingback: Sommar med Bokfreak | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s