En dröm som gick i uppfyllelse

smillaSmilla Luuk är glutenintolerant och driver bloggen glutenfrittliv.se. Hon älskar att baka och har tillbringat timmar i köket för att få fram glutenfria bakverk som både är goda och fina att titta på. En dag råkade en förläggare komma in på Smillas blogg när hon letade efter recept på glutenfri pizza. Förläggaren gillade bloggen så mycket att hon tog kontakt med Smilla och undrade om hon ville ge ut en bakbok. Smilla var då fjorton år och en av hennes största drömmar gick i uppfyllese.

Nu, ett år senare, är boken färdig och den 10 juni släpps den. Den är fylld med Smillas bästa recept. Med hennes råd visar det sig att det inte behöver vara speciellt krångligt att baka glutenfritt. Om du är 12 år eller äldre är det inga problem att baka Smillas bakverk på egen hand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s