Dubbelt aktuell doktor

Doktor Proktors pruttpulver av Jo Nesbø är nog en av de roligaste böcker jag har läst! Nu kommer den fjärde boken i serien, Doktor Proktor och den stora guldkuppen. Men vet ni vad det bästa är?! Filmatiseringen av den första boken är igång! Doktor Proktors pruttpulver beräknas ha premiär i Norge under vintern 2014. Här kan du läsa mer om filmen. Eilif Noraker ska spela Bulle. Söt, eller hur? Eilif Noraker (Foto: Anne Marit Noraker)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s