Barnens romanpris

Nu är det återigen dags att se vilka böcker som blir barnens favorit (två skolor från Gävle är jury i år) i barnens Romanpris. Det här böckerna är nominerade i år (utgivna under hösten 2012-våren 2013)

barnensromanpris

Det är fjärde året som Barnens Romanpris delas ut. Det koola med det hela är att barnen som är med i de två juryklasserna läser böckerna under sommaren, för att sedan diskutera det som lästs i radio (P1) med start 25 september. Den 30 oktober avslöjas vinnaren. Men vi är lite nyfikna. Vilken bok hade du lagt din röst på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s