Passa boken

bokpassFrån och med förra veckan och sex veckor framåt har Sveriges Radio Metropol 93,8 bestämt sig för att lägga sitt fokus på läsning och att skapa läslust med satsningen Passa boken. Detta gör de genom att uppmärksamma boken och allt bra den kan göra och att peppa lyssnare att sprida böcker till personer i deras närhet eller omgivning. De tar även hjälp av Passa boken-ambassadörer, som bl.a. artisterna Petter, Syster Sol och Timbuktu, som berättar om vad läsning betyder för dem. Härligt med läspepp!

Så här skriver de på SR:s hemsida:

Vet du att du kan resa i tiden? Vet du att det finns ord för dom där känslorna du känner? Vet du att du kan resa universum runt fast du ligger still? Vet du att du kan utforska andra dimensioner? Vet du att det finns ord för dom där känslorna du känner? Och det är hur enkelt som helst att lösa en biljett. Allt du behöver göra är att öppna en bok.

Kolla deras Facebook!

Passa boken-ambassadören Timbuktu pratar om läsning:

(Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s