Lite ihop

lite ihopJag är störtnyfiken på Johanna Lindbäcks nya bok som kommer i september (lagom till Bokmässan i Göteborg I presume?). Inte bara för att det är en ny bok av Lindbäck utan för att det är hennes första för den kanske mest kräsna publiken (9-12-åringarna).

Men första grejen verkar funka: omslaget. Det kommer garanterat vara en lång kö på boken på mitt mediatek bara för att omslaget är sådär glassigt med gitarrer och plektrum och rosaslir och kärleksfeeling. Får se om innehållet fångar läsarna också.

Boken handlar om Majken som inte har brytt sig speciellt om det där med kärlek. Men så blir hennes bästis helt kärleksgalen och Majken funderar på hur det skulle vara att vara ”lite ihop” med den nya killen Ivan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s