Bokjuryns vinnare 2012…

… har ni här! Grattis allihop!

Bokjuryn 2012

Inga jätteskrällar, eller hur?! Martin Widmark kammar hem förstaplatsen för nionde året i rad! Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg för andra året. Jag är nyfiken på Skuggan i väggen, gillar ju lite skräckiga böcker. På Bokjuryns webbsida kan ni läsa vad vinnarna tycker om att få pris.

Världsrekordförsöket i läsning då? Jo, 4 500 elever från 85 skolor runt om i Sverige deltog i världens största läslektion. Det nuvarande rekordet ligger på 2 900 deltagare på 29 platser, så nu nu håller vi alla tummar för att dagens rekordförsök blir godkänt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s