Det våras för skräcken

Tredje tecknetBarnkolonin
Ok. Jag erkänner. Jag är en riktig fegis. Tittar inte på skräckfilm. Läser hellre eftersom min hjärna själv kan bestämma hur läskigt det ska bli. Iallafall lite. Men nu tror jag att jag får problem.

Ingelin Angerborn dominerar ju fullständigt med sina Gripeinspirerade skräckisar på mitt mediatek. Hon är lätt en av de mest utlånade författarna bland kidsen. Och nu i maj kommer det en ny – Tredje tecknet. Huvudpersonen Oliva råkar ut för en mängd mystiska saker, en nyckel som plötsligt inte passar i sitt hål och så är det där med hennes spegelbild. När hon tittar in i spegeln så är det något som inte stämmer. Det är precis som hennes spegelbild är en annan än Olivia, för det är som en fördröjning av bilden.

Och inte nog med det, Kerstin Lundberg Hahn följer upp succén Skuggan i väggen med Barnkolonin (april). Blir skraj bara av att titta på omslaget. Boken handlar om Joel och hans föräldrar som köpt ett gammalt hus som de gjort om till vandrarhem. Huset var tidigare barnkoloni, dit barn åkte på somrarna. Men Joel upptäcker nånting mycket mystiskt. Scary deluxe!

Här kan du höra författaren själv läsa högt ur boken:

En kommentar

  1. Ping: Ringar på svart vatten | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s