Från två håll

eddieDenna bok heter Eddie 12 och hon som heter Elsa eller Elsa 12 och han som heter Eddie. Man kan nämligen läsa denna historia från två håll. Vi får helt enkelt följa Elsa och Eddie under några dygn och läsa samma historia ur två synvinklar.

Eddie är en riktigt strulig kille. Nu har han dessutom råkat hamnat i skuld till några värstingar. Han trivs inte alls i skolan och skolkar så mycket han kan. Elsa är nyinflyttad och starten i den nya skolan blir en riktig mardröm. Hon blir retad av några andra tjejer och hennes nya mobil blir stulen. Denna mobil kommer att spela en väldigt stor roll i Elsa och Eddies gemensamma historia. Vi får läsa om deras första möte och hur de båda uppfattar dessa dagar.

Detta är en lättläst och spännande bok. Dessutom finns det många saker att fundera över eller att diskutera. Dock ett minus är de fula omslagen (det är ju två olika beroende på vilket håll man läser ifrån.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s