Ibland vill man gärna gå på release

Ibland vill man inte gärna gå in fast regnet öser nerDen 10 april klockan 16-17 vet jag absolut var jag kommer att vara. På Malmö stadsbibliotek. Och inte för att jag inte brukar hänga där titt som tätt utan för att det är release för en ny ungdomsbok av Malin Stehn (som jag tipsat om här innan) Ibland vill man inte gärna gå in fast regnet öser ner.

Så är du i Malmökrokarna kanske vi ses där? Jag tänker vara en av de som försöker knipa de tjugo böcker som kommer lottas ut. Yey!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s