ALMA

ALMAImorgon kl. 13 får vi veta vem som vinner litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne (ALMA). Jag tänkte försöka hinna ner till Lunds stadsbibliotek som bjuder på mingel och direktsänt tillkännagivande. Dessutom blir det ett samtal om årets pristagare med bland andra Lars H Gustavsson som tidigare suttit i ALMA-juryn. Rolig idé tycker jag, men om man inte kan vara på Lunds bibliotek så kan man se tillkännagivandet direktsänt på www.alma.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s