LitteraLund Festival

Om drygt en månad är det dags för LitteraLund Festival! Fredagen den 19 april riktar sig programmet till dig i högstadie- eller gymnasieåldern. Temat i år är skräck. Zombier, blod och ond bråd död är högst närvarande i allt från författarmöten till tidernas kanske läskigaste zombiewalk genom Lund?! Författare som du kan träffa är bl a Amanda Hellberg, Anne Cassidy (!) och Magnus Nordin. Du kan också roa dig med zombieansiktsmålning, tips för ditt eget skräckskrivande, film och öppen scen plus en massa annat skräckigt. Lyckans ostar vi som bor nära tycker jag! Klicka på länken ovan för mer info och förbokning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s