Kretsen

KretsenI februari släpptes den första delen av Maggie Stiefvaters Kretsen (på engelska heter den Raven boys). Och jag går ju igång på alla böcker som utspelar sig på internatskolor. Det är liksom något speciellt i den slutna världen som internat är. Den här boken har dock en hel del mer släng av mystik. Ett gäng pojkar letar efter en uråldrig kungagrav som enligt sägnen kan ge upphittaren magiska förmågor. I boken finns också Blue, en sextonårig tjej som blivit spådd att om hon någonsin kysser sin sanna kärlek kommer han att dö. Och tro det eller ej, men så fort Blue träffar Gansey, en av de fyra killarna förstår hon. Maggie Stiefvater har gjort en fantastisk trailer till boken. Se den här vetja!

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s