Att se fram emot i mars

KaninhjärtaFågelbarn

I slutet av mars släpps Christin Ljungqvist uppföljare till Kaninhjärta (som jag gillade grymt mycket). Fågelbarn heter den och jag säger bara Oh la la! Dessutom släppt Kaninhjärta i pocket den 20 mars (den finns dessutom fortfarande på BOKREAN till billig penning). Fågelbarn är en uppföljare som jag har längtat efter.

En kommentar

  1. Alekzandra

    Köpte mig Kaninhjärta på bokrean efter att ha funderat på den länge, men nu så äntligen fick jag hem den igår! Så himla snygga omslag också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s