Engelsforstävling

Berättelser från EngelsforsDen 20 mars släpps äntligen Berättelser från Engelsfors. Det är ju en bok i serieformat där vi får reda på mer om De utvalda, händelser som inte skrivits om varken i Cirkeln eller Eld, helt enkelt en massa härliga hemligheter.

Och en annan härlig sak för dig som är Engelsforsnördig – Bokus har en tävling där vinnaren får en signerad affisch med alla de fem skaparna till boken. Den enda du behöver göra är att maila in vilken din favvokaraktär i böckerna är. Så vad väntar du på? Just mail it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s