Gilla i februari

I februari gillar jag såklart BOKREAN! Nästa tisdag, den 27 februari, börjar den. En massa böcker till härliga priser. Förr samlade jag på mig alla reakataloger, bläddrade, vek hundöron och kryssade för vilka böcker jag ville köpa. Nu gör jag önskelistor och väljer favoriter i bokhandlarna på webben (lite fuskigt, men där kan man förhandsboka sina favoriter också). De jag kollat in så här långt är Adlibris, Bokia och Bokus. SF-Bokhandeln har också rea på webben har jag sett. Även om mitt habegär till böcker minskat på senare år (det är ju så praktiskt att låna på bibblan!) så finns det några pärlor jag vill äga. Jag satsar på dessa:

bokrea

Vilka böcker står på din önskelista?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s