Podpudding

Allt vi säger är sant
Jag längtar efter sportlovet. Då ska jag lyssna järnet på podcasten Allt vi är säger sant. Underbaringen Lisa Bjärbo och Per Bengtsson har dragit igång något så fantastiskt som en podcast om ungdomslitteratur. Man blir ju helt betagen, eller hur? Läs allt om det hele här. Första delen om vampyrer, på ett nytt sätt vad jag förstår.

Och en podcast är ju som typ ett radioprogram du kan lyssna på när du själv vill (och har tid! I mitt liv just nu en bristvara).

Ni kloka där ute! Finns det fler podcastisar om ungdomslitteratur?? Kommentera gärna detta inlägg så jag kan lägga till i min lyssnarlista.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s