Ännu mer film hjärta bok

I januari släpptes boken Beautiful creatures på svenska (första delen, det kommer två till!). Och nu, den 13 februari släpps filmen. Kanske är det en slump att det är dagen innan Alla hjärtans dag som denna kärlekssaga går upp på bio.

Lena är en snart sextonåring som står på randen till att bli en del av sin magiska familj. När hon fyller sexton slår profetian in. Kanske. Det hindrar inte Ethan att bli fascinerad, förälskad och dånande betuttad i den vackra Lena. Men hur ska han kunna hindra magin från att ta över Lena? Och vad händer med deras kärlek när magin tar över Lena?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s