The Underland Chronicles

I hypen efter Hungerspelentriologin av Suzanne Collins kommer nu en ny (gammal) serie av författaren. Den skrevs på engelska före Hungerspelen (redan 2003 kom första boken på engelska), men översätts först nu till svenska. Gregor från ovanjord är den första delen som kommer nu i maj.

Serien handlar om Gregor som av en tillfällighet råkar hamna i en värld under jorden i New York. Där har man väntat honom och hans lillasyster. De hamnar mitt i en värld befolkad av råttor, kackerlackor och människor med märkligt utseende som vill att Gregor är den som leder dem i den kamp som är nära förestående.

Gregor vill bara ta sig hem med sin syster men när han får reda på en stor hemlighet kan han inte låta bli att utforska den undre världen. Verkar spännande, eller hur? Fem delar är det totalt som kommer ut.

  1. Ping: Krönikan om Ovanjord | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s