God nytt år!

Jag önskar alla våra läsare ett gott nytt år! Hoppas ni vill följa med oss under 2013 också! Idag har jag en skön dag när jag fixar med Bokfreak, bläddrar och viker hundöron (många!) i Vårens böcker, äter chokladpraliner och med tillförsikt ser fram emot ett nytt år. Jag har ett nyårslöfte, och det är att läsa fler böcker än jag gjorde 2012 (vilket var ett mycket, mycket dåligt bokår för min del…) De tre jag ser allra mest fram emot är:

Två eller tre saker9789127133716_Bengtsson_Mellan vinter och himmel_0_förr eller senare

Men alltså, det finns många fler… Där är ytterligare tre debutanter jag är nyfiken på, Klara Krantz Ge mig arsenik, Katarina Sandbergs Vi är inte sådana som i slutet får varandra och Rebecka Åhlunds Flickan på tavlan. Sedan är det uppföljarna; Fågelbarn av Christin Ljungqvist, Tahereh Mafis Rädda mig inte! och Mårten Melins Pixis bok! Ja, listan skulle lätt kunna göras dubbelt så lång, men vi har ju våren framför oss…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s