Blodtörstiga vattenhästar och omöjlig kärlek?!

20121219-195518.jpgDen här kom med posten häromdagen! Dödsritten är Maggie Stiefvaters (Frost, Feber och För evigt) senaste bok på svenska.

Känner mig något tveksam till innehållet (blodtörstiga vattenhästar?!), men minns att jag kände lite så inför Mercy Falls vargar också. Som jag gillar starkt. ”Omöjlig kärlek” är ett annat tema = bra! Återkommer när jag läst alltså.

Förresten. Maggie gör egna bokvideor till sina böcker. Fångar stämningen på pricken….

2 comments

  1. Lisa

    Åh, den är fantastisk! Jag var också skeptisk till vattenhästgrejen först, men föll pladask när jag läste den. Miljön är så annorlunda, och huvudpersonerna känns väldigt verkliga. Ska bli kul att höra vad du tycker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s