Parkour igen!

The Urbans : över asfalt och betongFör några månader sen skrev jag om boken Luftsprång, en bok där parkour spelade en stor roll. Upptäckte att jag helt missat den här. Den handlar också om parkour, och om ungdomar som letar efter sig själva.

Om ett gäng killar som hänger tillsammans och kör parkour, bara för att vilja bli bättre och snabbare. En killes syrra hänger också med, trots att hon är lite speciell. Så kommer det en annan tjej till gruppen och det börjar hända saker som inte borde hända.

Någon som läst? Boken kom ut i september.

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s