I mina kvarter

Vi på Bokfreak får många roliga inbjudningar till allsköns skoj som handlar om barn och ungdomsböcker på olika sätt. Tyvärr, tyvärr är skojigheterna ofta alldeles för långt iväg för oss. Vi bor ju alla tre i krokarna kring Skåne. Därför blir jag extra glad när jag upptäcker att det händer roligheter i samma kvarter som jag bor i, i Malmö.

Poeten på hörnet är ett samarbete mellan Författarcentrum Syd, ABF och författare Katarina Mazetti. Lokalen lånas av olika aktörer och den 2 december är det dags för BASUN att hänga där. BASUN är ett nätverk för barn- och ungdomsboksskapare i södra Sverige. Från 12.30 kommer det hända en massa roliga saker. Läs allt om det HÄR.

Spana in resten av Poeten på hörnets program också btw. Mycket härligt med litteraturboost på så många olika sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s