Kieri prisad

I dag hade Astrid Lindgren fyllt 105 år! Rabén & Sjögren delar sedan 1967 ut ett pris för förtjänstfullt författarskap inom barn- och ungdomslitteraturen varje år på födelsedagen. 2012 års pris tilldelas Katarina Kieri! Hurra!

Hennes senaste bok, Mellan dig och mig, står i min bokhylla och väntar på att bli läst. Det var ett tag sedan, men jag gillade verkligen Ingen grekisk gud, precis och Dansar Elias? Nej! Majas morsas kompis sambo (titeln!) älskade jag! Läs om du inte redan har gjort det. Läs också motivering och annat här.

En kommentar

  1. Evelina

    åh, vad glad jag blir! läste Mellan dig och dig förra veckan och tyckte väldigt bra om den! så när den lämnades in på biblioteket följde Ingen grekisk gud, precis och Dansar Elias? Nej! med hem! jag har läst åtminstone den senare förut, men jag har så galet dåligt bokminne så jag minns ingenting. mer än att det var väldigt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s