The End

Det närmar sig. En vecka kvar till premiären av andra hälften av Breaking Dawn! Jag längtar efter att få se slutet! Förutom den första gillar jag den sista boken bäst. Men jag hade gärna sett att de gjort en enda film av den. Vi får se, kanske ändrar jag mig efter att ha sett andra delen också?! Filmen har fått 15 års åldersgräns, men beslutet har överklagats. Så många som kommer att bli besvikna om det inte ändras. (Jag tror att de övriga är tillåtna från 11 år.)

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s