Efterlängtad tvåa

En bok jag verkligen vill läsa är Moa-Lina Croalls Jag blundar och önskar mig något! Inte främst för att den är en av årets augustnominerade barn- och ungdomsböcker, utan för att jag ÄLSKADE hennes första bok om Lisa, Det är jag som är Lisa! Nu går Lisa i sexan. Hennes bästis Nova är ett år äldre. Nova vill helst att de ska vara med Lisas storasyster och hennes kompisar, lite tuffare äldre tjejer som har en hemlig klubb. Lisa vill bara vara med Nova. Men vågar hon säga det?! Krångligt minst sagt. Dessutom är omslaget så mycket snyggare den här gången!

  1. Jana

    Åh, jag älskade det är jag som är Lisa. Men det är tre år seda jag läste den, så jag ska nog läsa om den innan jag läser fortsättningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s