Bus eller godis?

Halloweenpumpa

Idag är det Halloween! Har ni busat med era grannar? Eller väntar ni tills helgen? Fast då är det kanske dags för party?! Jag har tipsat om sidan förut, men det är absolut värt att kolla in Unga Faktas Halloweenpyssel om du vill komma i lagom läskig stämning. Vålnaden på vinden : och andra spökhistorierDär finns alltifrån hur man gör en lykta av en pumpa och ishänder att skrämmas med till menyförslag och sminktips. Spökhistorierna får vi inte glömma – jag skulle satsa på Dan Höjers Vålnaden på vinden och andra spökhistorier jag (lättskrämd som jag är). Har du några andra tips?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s