Oh boy oh my oh shit pommes frittes

Omslag för boken Två eller tre saker jag glömde berätta för digDet finns författare som gör mig pirrig och varm och glad i hela kroppen. Joyce Carol Oates är en av dem. När jag nu upptäckte att det släpps en ny ungdomsroman av henne (i maj 2013) gick kroppen min i spinn. Två eller tre saker jag glömde berätta för dig verkar inte göra mig besviken. Den utspelar sig i en high school med höga krav på sina elever och elevernas ekonomiska situation.

Tink kommer som ny elev till klassen, en tjej som ställer livet på ända. Men lika snabbt som hon kommit, lika snabbt försvinner hon. Hur reagerar hennes nyfunna vänner på hennes försvinnande och varför skär sig Marissa och hur kan kärleken hitta till Nadia? Oates förmåga att skapa vansinnigt komplexa personer kommer säkert att finnas i även den här.

Längtar. Väntar. Och shit pommes frittes. En ny bok av en favoritförfattare i maj. Det går inte av för hackor. Vansinnigt snygg framsida dessutom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s