Inget att göra på lördag?!

Om du bor i närheten av Stockholm tycker jag att du ska bege dig till Kulturhuset. Där börjar höstlovet  på allra bästa sätt ”bakom boken” den 27 oktober! Vi kommer att få veta vem som vann fan art-tävlingen om böckerna Cirkeln och Eld. Författarna, Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren delar ut pris! Alla bidrag kan ses i utställningen som pågår till och med den 3 november i Lavas skyltfönster, gatuplan. Men det händer mycket, mycket mer! Kolla in vad här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s