Fredagsfeelgood med filmtajm

Jag snubblade över en film. Och en bok. En bok som ges ut på svenska nu i oktober. Morris Lessmore och de fantastiska flygande böckerna av William Joyce. Som den boknörd jag är blir jag alltid lite extra pirrig av böcker som handlar om böcker. Det gör den här. Och William Joyce fick faktiskt en Oscar 2012 för bästa animerade film av just den här historien. Såg den ikväll. Grät en skvätt och tänkte på böckers otroliga kraft. Nu får du fira fredag med att se den. Kram på er och mysig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s