Sune i Grekland

Som jag har skrattat åt filmen Sunes sommar. Den blir liksom bara bättre ju fler gånger jag ser den. Därför hoppas jag att Hannes Holm har lyckats lika bra med Sune i Grekland. Jag tokdiggar ju Morgan Alling (nu senast upptäckte jag honom i Cirkus Imago) och tror att han kan vara en riktigt bra klantpappa i samma stil som Peter Haber. Det går fort till jul och varför inte dra med hela familjen på juldagsbio och skratta åt Sunes liv? Premiär på juldagen alltså.

2 comments

  1. Leif Mohlin (@leif_ivan)

    Ja Morgan är verkligen en fantastiskt bra aktör. I Sune så klart, men precis som du säger i Cirkus Imago. Kika noga där. Han är så fullständigt genialt bra i Cirkus Imago. Det var väldigt kul att vara med och jobba på Sune filmen. Men jag har också producerat Cirkus Imago och jobbat fram den från idé till färdiga program tillsammans med Morgon och min medproducent Helene Mohlin.

    Nu i söndags när vi satt på visning med familjepublik kunde man se vad vi skapat med CI. Så fort Morgan kom i bild så tjöt de mindre ungarna av skratt.. Känns som vi lagt upp bollen snyggt på straffpunkten åt Sunefilmen med CI.

    Själv vet jag att Cirkus Imago är det bästa jag skapat tillsammans med TV-serien Spung (men det är en helt annan historia).

    och njut av Sune i Grekland! Ha det fint

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s