Mer om Engelsfors!

Tur att man har Facebook så att man inte missar viktigaste avslöjandet på bokmässan! Alla vi som längtar efter den sista delen i Engelsforstrilogin måste inte vänta tills september nästa år för att få mer av Engelsfors. För i april släpps Berättelser från Engelsfors! Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg har tillsammans med några av Sveriges bästa serietecknare, Kim W. Andersson, Karl Johnsson och Lina Neidestam, skapat åtta magiska serieberättelser.

”Hemligheter från det förflutna avslöjas, och även ledtrådar om vad som komma skall. Vi får se gamla berättelser ur nya perspektiv, och får ta del av hittills okända historier. Vi får träffa De utvalda innan händelserna i Cirkeln, och efter händelserna i Eld. Och vi får möta den gäckande Mona Månstråle i egen hög person.”

Visst låter det hur bra som helst?! Du kan läsa mer om nyheten på Sara Bergmark Elfgrens blogg.

  1. Ping: Idag! | Bokfreak
  2. Ping: Love hurts 2 | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s