Sköna fortsättningar

De senaste dagarna har det verkligen varit höstväder i Skåne. När jag inte har jobbat har jag mest legat under en filt i soffan och läst. Därför blev jag riktigt glad när jag idag fick två härliga fortsättningar med posten. Norlin och Palmaers Förföljda och Nilssons Extra – Jag kan lura dig vart jag vill.

Så här skriver förlaget om böckerna:

Förföljda är del två (av tre) i serien Fans! av Arne Norlin och Andreas Palmaer. En smart, spännande och välskriven berättelse om fotboll, omöjlig kärlek och om hur långt ett hängivet fan kan gå i sin kärlek till laget. Tove och Noel är 12 år och har just börjat lära känna varandra. Båda älskar fotboll och tar för givet att den andre håller på samma lag. Men det gör de inte. Tvärtom. Noel håller på Hammarby och Tove är född AIK:are. Kraschen är oundviklig. Noels äldre bror gör allt för att få komma med i den innersta kretsen av Hammarbyfans, han står inte ut med tanken på att Noel umgås med en AIK:are, det kan ju förstöra hela hans trovärdighet.

I Per Nilssons serie om Pim-Pim kämpar goda och onda krafter mot varandra runt Pim-Pim. Han blir gång på gång indragen i skeendet och tvungen att klara nya utmaningar. En spännande serie om vänskap och om att växa. Nu kommer den rafflande fjärde boken, Jag kan lura dig vart jag vill. Extra är orolig över något, Pim-Pims pappa har träffat en ny kvinna som verkar vara en häxa och det dyker upp en man som på något sätt påminner väldigt mycket om Mavro. Upplösningen på dramat sker på Valborgsmässoafton och är helt enkelt gastkramande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s