Hetta!

20120828-213956.jpgNoveller är inget jag läser ofta. Antagligen för att jag helst vill läsa intensivt och mycket på en gång – en roman som riktigt sätter hjärnan i rullning. Men noveller passar verkligen perfekt när man är en trött småbarnsmorsa. Att då dessutom få bli lite porrpirrig är ju inte heller helt fel.

Het är just vad jag blir. En samling noveller med sexigheter av några av Sveriges bästa ungdomsboksförfattare är vad Het är. Vad sägs om Lisa Bjärbo, Åsa Anderberg Strollo, Martin Jern, Jessica Schiefauer för att nämna några. Novellerna berör sex på olika sätt, väldans oskyldigt eller rakt på sak. Och sex mellan olika slags människor, men alltid med en ung människas lust  i fokus.

Jag blir glad, för det finns inte så många ungdomssexnoveller att sätta i händerna på kidsen. Många skildringar finns ju i ungdomsböckerna såklart, men det är många som inte ens kommer till sidan 152 där DET händer. Så gött att kunna ge ett alternativ och kanske en ingång till en bok! För en sexig novell på några sidor kan ju alla läsa. Tror dock mest på 14 år och uppåt när det gäller den här svarta syndiga godbiten.

3 comments

  1. Pingback: Bokfreak frågar: Jessica Schiefauer | Bokfreak
  2. Pingback: Dag 13- När det hettar till… | Bokfreak
  3. Pingback: Barn och böcker om sex | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s