Forever Young Adult

Jag är antagligen den sista  i världen som upptäckte denna blogg men om det är någon mer som lyckats missa så måste jag tipsa. Forever Young Adult är en fantasitkt rolig och intelligent blogg. I oktober beger jag mig till San Francisco och jag har redan en lång lista på böcker som ska skaffas och läsas medan jag är där. Allt tack vare tips från denna fina blogg!

  1. Meron Daniel

    Älskar att FYA känns så personlig, trots att hemsidan är ganska massiv med flera skribenter! Och är verkligen sjukt rolig, kan aldrig hålla mig för skratt när jag läser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s