Gilla Hata Horan

Det finns alltid några kids på min skola som frågar efter böcker där Internet spelar en stor roll. Nu kan jag tipsa dem om den här! Johanna Nilsson är ju en författare vars skrivande har gått mer och mer åt ungdomshållet. I boken Gilla Hata Horan börjar något väldigt bra. Gloria och hennes bästis Jonna går på en fest. Där finns Robin som är tjejernas motsats. Han är typ den koolaste katten på skolan, Gloria och Jonna är sånadär mittemellanlagomtjejer. De har kul och dansar, that´s it.

Ingen kan väl ana vad som ska hänga på Glorias blogg. Eller att det startas en grupp på Facebook som heter Hata horan.

På nätet går allt i blixtens hastighet, och tangenter är farliga typer. Det är så mycket lättare att skriva något än att säga det. Det här är en bok om rykten, nätmobbning och en bok jag verkligen vill läsa. Helst nu. Måste bara facebooka lite först.

Boken släpps i pocket nu i augusti.

  1. boktrollet

    Då ska jag passa på att tipsa om en film med samma tema. Den heter Cyberbully och man kan se hela den på Youtube om man vill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s