Det tusende inlägget!

Only väg is uppUpptäckte att det här är Bokfreaks tusende blogginlägg! Ganska fräsigt måste jag säga. Det är faktiskt nästan exakt på dagen fem år sedan vi började med att skriva om barn- och ungdomsböcker på Bokfreak. Tänk att vi hållit på i så många år (i snitt 200 inlägg om året!) Det är faktiskt mest för alla som läser vår blogg som gör att vi fortsätter. Det är så himla roligt att ni finns och återkommer hit gång efter gång! PEPPANDE DELUXE!

Tänkte fira det tusende med att tipsa om en ny bok av Emmy Abrahamson, ni vet hon som skrev boken Min pappa är snäll och min mamma är utlänning som kom häromåret. Den gillade jag mycket, framförallt för att jag skrattade när jag läste den. Hennes nya bok verkar vara i samma stil (thank god!). Only väg is upp är den första delen i en triologi (ni vet, det kommer två till är ju bästa grejen om man gillar den första). Boken handlar om Filippa Karlssons öden och äventyr i ett kaosartat London. Iallafall om man är en ung tjej med teaterdrömmar, då kan bara det att hitta någonstans att bo bli ett hejbaberiba. Eftersom Emmy själv har pluggat teaster i London blir jag extra nyfiken – hur mycket är självbiografiskt?

Boken släpps nu i augusti, så håll ögonen öppna!

2 comments

  1. Pingback: Bokmässan är inte för mig i år heller « Bokfreak
  2. Pingback: Efterlängtat om showtjuv | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s