Bröderna Lejonhjärta

Har ni hört att Bröderna Lejonhjärta ska bli film igen?! Ingen mindre än skräckförfattaren John Ajvide Lindqvist ska skriva manus. Regissör är Tomas Alfredsson. Faktiskt är flera av dem som gjorde Låt den rätte komma in (som bygger på Ajvide Lindqvists egen roman) inblandade i det nya projektet. Jag gillar Ajvide starkt och jag tyckte väldigt mycket om Låt den rätte komma in (både som bok och film), så det här kan bli hur bra som helst! Läs mer här. Men det vill jag säga – hur enkel och omodern den förra filmen från 1977 än blir kommer den alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta…

I höstas kom dessutom Astrid Lindgrens bok i pocketutgåva för första gången. Med nytt omslag av Peter Bergting (Legenden om Morwhayle). Visst är det fint?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s