Återkomsten av en favoritförfattare

Äntligen kommer en av mina favoritförfattare med nytt! Peter Barlach har ju skrivit böckerna om John som i den första boken Inte bara tennis tragiskt förlorar sin mamma i en bilolycka. Lika sorglig som den är, är den tredje och sista boken Fifteen love rolig.

Men så – en ny personlighet att lära känna! Caroline är sjutton år när hon bestämmer sig för att sticka från sin mamma och försöka klara sig själv. Enligt förlaget är hon en blandning av Pippi Långstrump och Lisbeth Salander. Vi får följa Carolines turer att hitta boende, jobb och de udda personligheter som hon möter. Jag blir MYCKET nyfiken…

Boken kommer inte förrän i september, så håll ut alla Barlachfans!

2 comments

  1. Pingback: Bokmässan är inte för mig i år heller « Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s